Program Varuhinja ženske brezčasne lepote in zdravja

ŽELIŠ PREBUDITI ŽENSKO BREZČASNO LEPOTO IN AKTIVIRATI VRELEC ZDRAVJA?

 

Varuhinja_brezcasne_lepote_1

Brezčasna ženska lepota ni vezana na čas, je iskrica, ki večno žari. Brezčasna ženska izžareva toplino, privlačnost in zadovoljstvo. Je sproščena in zaupa procesu življenja. To je naravno življenje ženske, to je v nas.

SI ZRAVEN?

Prijave na:  darja@sonce-luna.si

+386 41 457 023

******************DRAGA DAMA*****************

Če tudi ti spadaš med ženske, ki VELIKO (PREVEČ) RAZMIŠLJA, si v NENEHNEM POGONU in čutiš, da IZGUBLJAŠ SIJAJ in stik s svojo pravo (žensko) naravo, boš na naših srečanjih našla nekaj zase.

Če se želiš pomladiti in z gibanjem USTVARITI NOVE VRELCE ENERGIJE V SEBI, si na pravem mestu ob pravem času.

Če želiš OBLIKOVATI SVOJE TELO prav tako.

Varuhinja_brezcasne_lepote_2

In, če si voljna na preprost način sprejemati DRAGOCENA ZNANJA, ki te bodo obogatila ter ti s praktično uporabo v vsakdanjem življenju pomagala postati ČUDOVIT VZGLED, si zadela v nulo :).

Naravno življenje ženske ima drugačno naravnanost, kot ga je um in naše telo navajeno v modernem, hitrem načinu življenja.

 

Ženske smo pravzaprav tu, da uživamo, da SIJEMO IN CVETIMO KOT ROŽE. Da smo kot mlade, prožne veje.

 

Ženske smo NARAVNE ZDRAVILKE, ki lahko, ko smo v stiku s svojim izvorom, zdravimo sebe in svet okoli nas.

 

V Programu VARUHINJA ŽENSKE BREZČASNE LEPOTE in ZDRAVJA bomo:

*** Z izvajanjem starodavne in zelo učinkovite Tao in joge, v zaporednih ritmičnih gibih poskrbele za prožno, zdravo in navlaženo telo. Tao in joga uglasi in okrepi energijo. Segreje celotno telo in prispeva k dolgoživosti in brezčasnosti.***

 ***Z meditacijami očistile napetosti v umu in telesu. V kombinaciji z yin jogo, se bo istočasno mehčalo vezivno tkivo in s tem sproščala nakopičena čustva.***

***Z masažami prsi in aktivacijo jajčnikov, poskrbele za pretočno spolno energijo in zdravje vseh notranjih organov. Med prijetne stranske učinke pa spada tudi povečan sijaj in privlačnost :)***

***Z nizom vaj za oblikovanje postave in topljenje odvečnih maščob  poskrbele za vam najljubšo postavo.***

***S plesnimi gibi prebujale intuicijo in divjost ženske narave.****

To je le osnovni delec naših tedenskih srečanj. Skozi kreativnost bo se odkrilo še veliko več…pusti se presenetiti. Vsemu, kar bomo počele bo glavni vodnik narava in njeni ritmi. Ob pravem času bomo energijo zbirale in ob pravem sproščale, če bo preveč nakopičena.

Novi termini v sezoni 2016/2017 znani kmalu!